Dober Tek
  • Recepti
  • Priročnik
    • Kuharski nasveti
    • Kuharske tehnike
    • Slovarček
  • Zgodbe
  • Dogodki
  • Revija
  • Vpiši iskalni niz
  • Menu
NAROČI SE NA REVIJO

Naroči se in privarčuj!

NAROČI SEPODARI

Vrsta jedi

Predjedi

Juhe in enolončnice

Solate

Glavne jedi

Poglej več…

Kruh in slano pecivo

Kruh in krušno pecivo

Slane pite, pice in pogače

Slani zavitki

Slano pecivo

Posebne priložnosti

Zabava

Piknik

Žar

Rojstni dan

Sladice

Torte in kolači

Pite

Sladice na žličko

Ledene sladice

Poglej več…

Nacionalne kuhinje

Slovensko

Italijansko

Francosko

Srednjeevropsko

Poglej več…

Letni časi

Pomlad

Poletje

Jesen

Zima

Prazniki

Zahtevnost

Za otroke

Glavna sestavina

Hitro in enostavno

Posebne diete

Osnove

You are here: Dober tek / Recepti / Sladice na žličko

Sladice na žličko (88)

15 min

Poširane breskve z malinami in granolo

1

50 min

Sladica s črnim ribezom in sladko beljakovo čepico

1

45 min

Zapečene malinove kremice

1

45 min

Jagodna zloženka z bezgovim sirupom

2

20 min

Vaniljev medeni jogurt z malinami

2

Rabarbarino-pomarančni lončki z amaretti

8

35 min

Čokoladno-kavni fondanti

14

50 min

Fin mlečni riž z rozinovo-cimetovim sirupom

11

1 ura 15 min

Medena krema z okusom lovora in pomaranče

13

15 min

Zelo pijana kupa

12

1 ura 15 min

Klementinine kremice z brusničnim kompotom in palmicami

8

25 min

Panakota z jagodami in pehtranom

17
1 2 3 … 8 NASLEDNJA →

julij / avgust 2022

  • Morje na žaru
  • Smash burgerji
  • Surova riba
  • Poletne solate
  • Sladice brez peke
  • Poletna vina
Poglej

© Dedal d. o. o., 2021.
Vse pravice pridržane.

  • Kontakt
  • Splošni pogoji

Založba Dedal je bila ustanovljena leta 1991 v Ljubljani. Zaradi naše velike ljubezni do živali smo najprej začeli izdajati revijo Moj pes, prvo slovensko revijo o živalih, in knjige s področja kinologije. Leta 1995 smo natisnili prvo številko kulinarične revije Dober tek, ki je danes vodilna na svojem področju in eden najbolj branih kulinaričnih mesečnikov v Sloveniji. V uredništvu revije Dober tek nastajajo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, ki so postale prodajne uspešnice. Da pa ne bi bili »le« založniki in bi kulinariko z bralci delili tudi v praksi, organiziramo tudi kuharske tečaje, vinske delavnice, zanimive degustacije in se z bralci odpravljamo na kulinarične izlete.

Obenem ustvarjamo kulinarične vsebine, publikacije in kulinarične dogodke za podjetja.

Sledite nam

Prijavite se na novice

Pogoje zasebnosti si lahko preberete tukaj.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to top
Spletni piškotki
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več ...
V redu