Vse zgodbe (377)
Vam je všeč omaka BBQ?
Naj sezona žara ne mine brez spoznavanja novih okusov, tehnik in anekdot, povezanih z vsemi vidiki priprave dobrot z žara, od netenja ognja ...
Preberi večKajmak in žar sta najboljši par
Predstavljajte si topel sončen dan z ravno pravo količino sence in tekoče osvežitve ter veliko družbo, ki nestrpno čaka na slastne dobrote z ...
Preberi večMed čakanjem na dobrote z žara …
Medtem ko se žar mojster posveča pravilni pripravi žerjavice in skrbnemu spremljanju temperature, na kateri se bodo pekle vse dobrote, lačni gostje že ...
Preberi večKatere paradižnike izbrati?
Pred nakupom se je dobro odločiti, kako bomo paradižnik uporabili. Tako bomo lažje izbirali med sortami.
Preberi večSladoled, gelato, sorbet, semifreddo … ledene sladice za vsak okus!
V uredništvu revije Dober tek si ne predstavljamo poletja brez domačega sladoleda in drugih ledenih dobrot, ki ohladijo in osvežijo.
Preberi večEnega ležaka, prosim
Ko pri nas naročimo pivo, se bo v večini lokalov na mizi znašel ležak oziroma lager. To je povezano z geografsko- zgodovinskimi dejstvi, ...
Preberi večNove Michelinove zvezdice tudi za Hrvaško
Pred poletno sezono odkrivamo, katere hrvaške restavracije so nedavno prejele Michelinove zvezdice in priporočila.
Preberi večOdlični okusi zadrske regije
Sonce in morje, že že, a zadrska regija je veliko več kot to. Čudoviti otoki, bujno zelenje naravnih parkov, rodovitne ravnice, kraške reke, ...
Preberi večMali vodnik po poletnih pivih
Poletje! Ko samo izgovorimo to besedo na glas, grlo kar zakliče po hladni osvežitvi. Poletje in pivo sta neizmerno povezana ...
Preberi več10 trikov za uspešno peko na žaru
Sezona peke na žaru je že v polnem razmahu, zato smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov za to prijetno poletno kuharsko dejavnost!
Preberi večPrestižni Michelinov vodnik znova podelil zvezdice in druga odličja
Skrivnostni Michelinov vodnik je skoraj do zadnjega skrival datum letošnje razglasitve prejemnikov Michelinovih zvezdic in drugih priznanj, nato pa v torek, 18. junija ...
Preberi več