Kaj bi se torej lahko še letos znašlo v košu katerega od dobrih mož?

Ta bo za sodelavko, ki za malico vedno naroči testenine. S svežo tematsko izdajo Pristno italijansko bo odslej odkrivala čudovite zgodbe in recepte za odlične dobrote z vseh koncev Apeninskega polotoka.

  • Redna cena: 8,90 EUR

Ta bo za prijatelja, ki vselej skrbno spremlja vremensko napoved in iz lope prinese žar, takoj ko se zunanje temperature dvignejo nad ničlo. Weber – velika knjiga peke na žaru mu bo spremenila življenje! Še posebno, ko bo za darilce prejel še priročen MAKU digitalni termometer.

  • Redna cena: 34,80 EUR
https://dobertek.svet24.si/revije/praznicne-sladice/

Obisk pri babici nas vedno spomni na otroštvo, saj se v tem času odkar pomnimo na njenem omizju pojavi enak nabor prazničnih dobrot. Če menite, da bi se vaša babica dobro znašla tudi s kakšnim novim receptom, ji podarite naše Praznične sladice. Ob naročilu boste prejeli še slastno darilce – tematsko izdajo Fine torte in kremne slaščice.

  • Redna cena: 6,40 EUR

Za mamo, ki negoduje, da se na njenem jedilniku vedno znajdejo iste jedi in da nima nobene ideje za nedeljsko kosilo, predlagamo letno naročnino na revijo Dober tek. Tako jo bo vsak mesec pričakal nov nabor raznolikih receptov, čas pa si bo krajšala tudi s prebiranjem pestrih kulinaričnih vsebin.

  • Redna cena: 41,80 EUR – cena posamezne revije znaša tako 3,80 EUR, v redni prodaji pa 4,20 EUR

Ta bo za prijateljico, ki se je navdušena lotila domače peke. Sedaj, ko obvlada pripravo kruha (s kvasom ali drožmi), je napočil skrajni čas za tematsko izdajo Pica doma – druženja pri njej bodo tako še zabavnejša!

  • Redna cena: 7,80 EUR

Ta bo idealna za očeta, ki ima rad konkreten kos mesa. S pomočjo naše Govedina na žaru bo vaš domači kralj žara razveseljeval jedce z odlično pripravljenimi kosi mesa, usvojil pa bo tudi kopico novega znanja.

  • Redna cena: 7,80 EUR
https://dobertek.svet24.si/revije/burgerji-hotdogi/

Bratranec, ki svojo družbo rad povabi na pivo in kaj za prigriznit, bo gotovo vesel naše tematske izdaje Burgerji & hotdogi ter pisanega izbora receptov za te vedno aktualne prigrizke.

  • Redna cena: 7,80 EUR

:::

Ne spreglejte super kombinacije: Burgerji & Hotdogi + Govedina na žaru + Pica doma = le 18,50 EUR!

:::

Tako, za darila je poskrbljeno. Kaj pa boste izbrali zase?

OZNAKE