Sestavine

  • 50 g ovsenih kosmičev
  • 1,5 dl vode
  • 20 g kokosovega jogurta20 g kokosovega jogurta
  • 2 kivija, narezana na rezine
  • pulpa 1 pasijonke
  • ½ žličke popraženih mešanih semen

Priprava

1.

V posodo s pokrovom damo 50 g ovsenih kosmičev in ščep soli, zmešamo z 1,5 dl vode, pokrijemo in čez noč postavimo v hladilnik.

2.

Po namakanju čez noč damo polovico kosmičev v skledico, obložimo z 20 g kokosovega jogurta, 2 kivijema, narezanima na rezine, in pulpo 1 pasijonke.

3.

Na vrh damo preostale namočene kosmiče in posujemo s ½ žličke popraženih mešanih semen.

Nasvet

Kosmiči čez noč bodo odlični tudi v kombinaciji s korenčkom in z malinami in arašidovim maslom.

2