Nič naj ne gre v nič
Od časa do časa si je treba vzeti trenutek za premislek o svojem načinu življenja – kaj vam je najbolj drago, kaj bi ...
Preberi večZajtrk po receptu slovenskih študentov v vesolju?
V finale mednarodnega tekmovanja NASA HUNCH Culinary Challenge ameriške vesoljske agencije NASA so se kot edini predstavniki iz Evrope uvrstili mladi kuharji z ...
Preberi večPomladne sladkosti s pogledom na Julijce
Pomlad je kot nalašč za izlete v naravo, pot pa nas bo tokrat zanesla v Radovljico in njeno okolico. Dolgčas nam gotovo ne ...
Preberi večNova priložnost za mlade na svetovnem kulinaričnem odru
Podjetje S.Pellegrino je pred nekaj dnevi napovedalo novo, že 6. izvedbo tekmovanja S.Pellegrino Young Chef Academy, globalne pobude za odkrivanje in podporo najbolj ...
Preberi večSladka velika noč
Med vsemi prazniki je ravno velika noč ohranila največ posebne prepoznavnosti v kulinariki, saj so izbrane jedi in z njimi povezana tradicija prežete ...
Preberi večPromocijski predpasniki so uporabno poslovno darilo
Ko vstopimo v svet korporativnega trženja, se soočimo z mnogimi možnostmi oglaševanja s poslovnimi darili. Od pisal do lončkov in USB ključkov, izbira ...
Preberi večKrompirjev pire, ki navduši vse
Težko bi našli jed, ki je preprostejša in bolj vsestranska od krompirjevega pireja. Nadvse prijetna je že osnovna različica, mi pa smo se ...
Preberi večHumus za vsakogar
Humus je priljubljen bližnjevzhodni čičerkin pire, ki je tako okusen in hranljiv, da je osvojil ves svet, tudi pri nas je vse bolj ...
Preberi večAdijo, prepolni koši
Posvetimo se košu z embalažo. S spremljanjem njegove vsebine in predvsem količine odpadkov v njem nas bo večina ugotovila, da je prostora za ...
Preberi večPust: kaj jedo v tujini?
Prihaja pust, ki bo prinesel pomlad in z njo srečo - če bomo le pojedli obilico sladkih in mastnih dobrot.
Preberi večA kot ananas
Razsvetlimo in ogrejemo si zimske dneve s sončnimi ter sočnimi tropskimi sadeži.
Preberi več