Z izdelki Eurospinove blagovne znamke Fresche Fette, kar v prevodu pomeni ‘sveže rezine’ lahko čiste vesti in s slastjo posežete po že narezanih mesninah. S tem si ne prihranite le časa, ampak se lahko prepričate, da bodo vaše najljubše delikatese vselej pripravljene za uživanje, tudi takrat, ko se nenapovedano pojavijo obiski.

Preizkusite izbrane produkte leta; Foto: arhiv Eurospin

Dober okus, za vsak okus

Poleg dovršenega videza posamično pakirani narezki poskrbijo tudi za prefinjen okus. Nič več vam ni treba skrbeti, da boste svoje goste primorani razočarati z mesninami, ki so izgubile okus in sočno teksturo. Fresche Fette optimalno »zapečati« vse svoje izdelke tako, da le ti skrbno ohranijo vse, kar je dobrega pri sveže narezani mesnini.

 

Dobro vemo, da imamo med prazničnim nakupovanjem hitro prevelike oči. Premišljena količina narezka v vsaki embalaži zagotavlja, da lahko nakupujete smotrno in se kar se da izognete zavrženi hrani. Odlična izbira so tudi za hitro in hranljivo malico ali pregrešni prigrizek v poznih večernih urah.

Velikonočno šunko dopolnite z izbranimi mesninami Freche Fette; foto: Julia Filirovska / Pexels

Pod blagovno znamko Fresche Fette najdete kuhano in surovo šunko, ter špek in panceto. Za tiste, ki si želite lahke hrane, ne da bi se odpovedali izbranemu okusu, ponuja ta znamka tudi fino narezane piščančje in puranje prsi, pripravljene v pečici, ter bresaolo iz Valtelline.

Sveže narezane mesnine Eurospinove blagovne znamke Fresche Fette so letos prejele prestižen pečat Izbran produkt leta 2024 med trgovskimi znamkami leta.

Preizkusite izbrane produkte leta; Foto: arhiv Eurospin

Naravi prijazna embalaža

Pri Eurospinu skrbi za nasičenje okolja s plastično embalažo ni! Vse mesnine blagovne znamke Fresche Fette so pakirane na pladnju, ki se lahko reciklira s papirjem in ima certifikata Aticelca in FSC (Forest Stewardship Council). To med drugim pomeni, da gre za certificirano reciklirane materiale oziroma trajnostne materiale iz obnovljivih virov, podjetja pa z gozdovi upravljajo na odgovoren način.

Za premišljen izdelek zaslužena nagrada

Kakovost in okusnost narezkov potrjujejo tudi mnenja Eurospinovih kupcev. Med prejemniki nagrade Izbran produkt leta 2024, ki je izbran na podlagi mnenja potrošnikov, je svoje mesto upravičeno med devetimi znamkami in 60 izdelki našlo tudi sedem mesnin znamke Fresche Fette.

Izberite ekološko priročnost blagovne znamke Fresche Fette in dobroto njihovih mesnih rezin!

 

:::

Naslovna fotografija: Sebastian Staines / Unsplash

Galerija