V ljubljanskem hotelu Slon se 4. februarja odpira novi pop-up bistro.
Najboljša chefinja na svetu Ana Roš, edina prejemnica dveh Michelinovih zvezdic v Sloveniji (Hiša Franko) bo tri mesece gostovala v restavraciji hotela Slon, kjer bo s svojo ekipo poskrbela za dodatno osvežitev pestre kulinarične scene v prestolnici.
V bistroju Ana in Slon se bo predstavila s sproščenim konceptom prigrizkov, kosil in večerij, pri pripravi jedi pa bo seveda sledila svoji filozofiji, ki temelji na edinstvenih okusih, sezonskih sestavinah iz lokalnega okolja in vrhunski pripravi.
Meni bo naravnost fantastičen z neposrednimi, zdravimi, srce parajočimi, slastnimi, malce norimi jedmi. Veliko zelenjave, veliko zabave.
Ana Roš
V pop-up restavraciji, ki napoveduje prihajajoče odprtje Aninega bistroja v Knafljevem prehodu, bomo odlične jedi in napitke lahko preizkušali od srede do nedelje v času kosila in večerje (brez predhodnih rezervacij).
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.