Ob pijači dobrodošlice bi veljalo postreči kaj slastnega, prigrizek, s katerim si privežemo dušo in sproščeni pričakamo nadaljnje kulinarično razvajanje.

Kaj tako diši? Topla česnova bageta!

Baguette Garlic, hrustljava štručka z dodatkom masla s česnom, bo kot nalašč za veselo družbo, ki nestrpno pogleduje proti žaru. Tople začinjene bagete se lepo podajo h kozarcu vina, piva ali pa kakšnega priljubljenega aperitiva. A naj vas ne preseneti, ko bo hrustljavih grižljajev zmanjkalo v hipu, ko boste košarico, ki bo pod prtičem skrivala popečen Baguette Garlic, prinesli na mizo! K sreči jih lahko kupimo na zalogo, priročno shranimo in tako poskrbimo, da povpraševanje nikdar ne preseže ponudbe.

Izberite hrustljave bagete s česnovim maslom; Vir: Meggle

Zeliščno maslo ob in na žaru

Kadar nam čas in volja omogočata, da se lotimo kakšnega pekovskega podviga, lahko bagete z zeliščnim maslom pripravimo kar sami – popečemo jih lahko v pečici ali na žaru! Pri tem nam bo še kako prav prišlo MEGGLE maslo z zelišči, s katerim bomo poskrbeli za slasten nadev.

Nove ideje za prigrizke na pikniku; Foto: Beau Carpenter / Unsplash

Odličen prigrizek za družbo, ki se je nedavno z družbenih omrežij preselil za domača omizja, so čudovite maslene plošče. Za pripravo lahko izberemo navadno ali zeliščno maslo ter poljubne dodatke, po vrhu pa posujemo domači drobnjak ali drobne cvetlice, da bo lahko tudi naša plošča zasijala na fotografijah za raznovrstna omrežja.

MEGGLE maslo z zelišči se seveda odlično druži tudi z dobrotami z žara – dodajte ga večjim kosom mesa ali morskim dobrotam, z njim nadevajte krompir ali pa ga razporedite po sladki koruzi.

Koruza z žara bo še bolj slastna z dodatkom Meggle zeliščnega masla; Foto: Beau Carpenter / Unsplash

Naj bo poletje ravno prav mastno in kar se da slastno!

 

:::

Naslovna fotografija: Evan Wise / Unsplash