Porcija ribe
piše: uredništvo
16V: Zanima me, koliko gramov ribe naj kupim na osebo, če pripravljam ribjo glavno jed.
O: Za glavno jed potrebujete 200 g ribjega mesa na osebo. Za predjedi, solate, juhe ali enolončnice pa količino ribjega mesa na osebo prepolovite. Če kupite celo ribo, morate upoštevati še težo ribje glave, kosti in obrezkov, zato raje računajte 250 g cele ribe na osebo.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.