Moka z dodanim pecilnim praškom
piše: Eva Lunc
8![](https://dobertek.svet24.si/wp-content/uploads/2019/06/moka_1115x560_acf_cropped.jpg)
piše: Eva Lunc
8O: Seveda, zlahka uporabite navadno moko – na 110 g moke dodajte približno 1 čajno žličko pecilnega praška. Poskrbite le, da bosta dobro zmešana, preden dodate druge sestavine, sicer pecivo ne bo enakomerno naraslo.
© Salomon d. o. o., 2025.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.