Kakšna je vaša prva kuharska izkušnja oziroma spomin v povezavi s hrano ali kuhanjem?
Priprava jedi doma za svoje starše v otroških letih.
Zakaj ste postali kuhar?
Ker sem rad med ljudmi in jih rad osrečujem.
Vaš kuharski slog?
Preprosto, a res dobro.
Tradicionalna ali moderna kuhinja?
Tradiconalna.
Po kom se zgledujete pri kuhanju oz. kdo je vaš »kuharski heroj«?
Heroji smo vsi kuharji in kuharice.
Najljubše opravilo v kuhinji?
Delati v dobrem timu v kuhinji.
Najmanj ljubo opravilo v kuhinji?
Lupljenje čebule v velikih količinah.
Brez katere sestavine ne bi mogli kuhati?
Brez masla in oljčnega olja.
Katero jed, ki ste jo skuhali ali jedli, ste si najbolj zapomnili?
Nazadnje vrhunski kruh pri Andreju Kuharju v Promenadi.
Najljubša kuharska knjiga?
Igra okusov.
Je kuhanje umetnost?
Seveda!
Na kaj ste najbolj ponosni?
Na svojo bodočo ženo Tanjo.
Kaj pogrešate v slovenskem kulinaričnem svetu?
Iskrenost.
Imate še krave v Kobaridu? Kako kaže s sirom?
Seveda. Nova sezona se začne 4. junija!
Načrti za prihodnost?
Imeti dober tim ob sebi. Obiskati veliko dobrih restavracij in gostiln.
Kuharski nasvet našim bralcem?
Kuhajte s svežimi zelišči in dišavnicami!