Vse zgodbe - Page 9 of 46 - Dober Tek

Nove Michelinove zvezdice tudi za Hrvaško

Pred poletno sezono odkrivamo, katere hrvaške restavracije so nedavno prejele Michelinove zvezdice in priporočila.

Preberi več

Odlični okusi zadrske regije

Sonce in morje, že že, a zadrska regija je veliko več kot to. Čudoviti otoki, bujno zelenje naravnih parkov, rodovitne ravnice, kraške reke, ...

Preberi več

Mali vodnik po poletnih pivih

Poletje! Ko samo izgovorimo to besedo na glas, grlo kar zakliče po hladni osvežitvi. Poletje in pivo sta neizmerno povezana ...

Preberi več

10 trikov za uspešno peko na žaru

Sezona peke na žaru je že v polnem razmahu, zato smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov za to prijetno poletno kuharsko dejavnost!

Preberi več

Prestižni Michelinov vodnik znova podelil zvezdice in druga odličja

Skrivnostni Michelinov vodnik je skoraj do zadnjega skrival datum letošnje razglasitve prejemnikov Michelinovih zvezdic in drugih priznanj, nato pa v torek, 18. junija ...

Preberi več

Kulinarični EURO 2024

Če ste med srečneži z vstopnicami za ogled tekem naših nogometašev ali pa jih boste spremljali na katerem od nemških prizorišč za navijače, ...

Preberi več

Kako shranjevati meto

Meta se na domačih vrtovih razraste še hitreje kot plevel, a jo k sreči lahko oberemo in shranimo za kasnejšo rabo. ...

Preberi več

Kaj Jezeršek gostinstvo pripravlja na gradu Taggenbrunn na avstrijskem Koroškem

Družina Riedl, ustanoviteljica in lastnica svetovno poznanega podjetja za izdelavo ur in nakita Jacques Lemans, se je z namenom dviga kulinarične ponudbe na ...

Preberi več

Glavni trg v Celju se bo za en dan spremenil v največjo vrhunsko restavracijo v Sloveniji

Prva ulična kulinarična zabava Tedna restavracij se bo odvijala 1. junija 2024 na Glavnem trgu v Celju. Ulice Celja se bodo spremenile v ...

Preberi več

Divje kosilo

Divje je priljubljeno med vrhunskimi chefi in domačimi kuharji, ki se radi igramo in preizkušamo nove okuse. In ne brez razloga. Divja hrana ...

Preberi več

Festival divje hrane Zeleni kras

Spoznavanje užitnih samoniklih rastlin, povezovanje gostinskih ponudnikov, prenos znanja in ozaveščanje obiskovalcev o koristih in uporabi divje hrane bodo v središču majskega Festivala ...

Preberi več