Nove Michelinove zvezdice tudi za Hrvaško
Pred poletno sezono odkrivamo, katere hrvaške restavracije so nedavno prejele Michelinove zvezdice in priporočila.
Preberi večOdlični okusi zadrske regije
Sonce in morje, že že, a zadrska regija je veliko več kot to. Čudoviti otoki, bujno zelenje naravnih parkov, rodovitne ravnice, kraške reke, ...
Preberi večMali vodnik po poletnih pivih
Poletje! Ko samo izgovorimo to besedo na glas, grlo kar zakliče po hladni osvežitvi. Poletje in pivo sta neizmerno povezana ...
Preberi več10 trikov za uspešno peko na žaru
Sezona peke na žaru je že v polnem razmahu, zato smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov za to prijetno poletno kuharsko dejavnost!
Preberi večPrestižni Michelinov vodnik znova podelil zvezdice in druga odličja
Skrivnostni Michelinov vodnik je skoraj do zadnjega skrival datum letošnje razglasitve prejemnikov Michelinovih zvezdic in drugih priznanj, nato pa v torek, 18. junija ...
Preberi večKulinarični EURO 2024
Če ste med srečneži z vstopnicami za ogled tekem naših nogometašev ali pa jih boste spremljali na katerem od nemških prizorišč za navijače, ...
Preberi večKako shranjevati meto
Meta se na domačih vrtovih razraste še hitreje kot plevel, a jo k sreči lahko oberemo in shranimo za kasnejšo rabo. ...
Preberi večKaj Jezeršek gostinstvo pripravlja na gradu Taggenbrunn na avstrijskem Koroškem
Družina Riedl, ustanoviteljica in lastnica svetovno poznanega podjetja za izdelavo ur in nakita Jacques Lemans, se je z namenom dviga kulinarične ponudbe na ...
Preberi večGlavni trg v Celju se bo za en dan spremenil v največjo vrhunsko restavracijo v Sloveniji
Prva ulična kulinarična zabava Tedna restavracij se bo odvijala 1. junija 2024 na Glavnem trgu v Celju. Ulice Celja se bodo spremenile v ...
Preberi večDivje kosilo
Divje je priljubljeno med vrhunskimi chefi in domačimi kuharji, ki se radi igramo in preizkušamo nove okuse. In ne brez razloga. Divja hrana ...
Preberi večFestival divje hrane Zeleni kras
Spoznavanje užitnih samoniklih rastlin, povezovanje gostinskih ponudnikov, prenos znanja in ozaveščanje obiskovalcev o koristih in uporabi divje hrane bodo v središču majskega Festivala ...
Preberi več