Tofu na žaru
piše: uredništvo
10piše: uredništvo
10O: Če ste tofu začinili tik pred pečenjem, to žal ni bilo dovolj, da bi se navzel arom. Zato poskusite prihodnjič sir narezati na centimeter debele rezine, jih premazati s soljo in raznimi začimbami ter pustiti marinirati kar nekaj ur, najbolje v hladilniku. Šele nato ga specite na žaru ali v ponvici. Tofu lahko marinirate tudi v drugih okusih, recimo sojini ali ribji omaki.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.