Kako pecivo okrasim s semeni?
piše: uredništvo
10piše: uredništvo
10O: Za vašo težavo obstaja zelo preprosta rešitev. Pecivo oziroma kruh moramo vedno pred peko namazati s stepenim jajcem, če ga hočemo posuti s semeni sezama, maka, lanenimi ali sončničnimi semeni in podobno. Poleg tega da jajčni premaz pecivu lepšo barvo. Vendar opozarjamo, da lahko še vedno kakšno seme pristane na pekaču, čeprav upoštevamo ta nasvet.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.