Pravi BBQ – je res tako preprosto?
Zakaj BBQ, zakaj low&slow – katere so prednosti, kakšen je okus, kakšna je tekstura mesa ...
Preberi večZ BBQ je navdušil košarkarsko reprezentanco
Simon Ceglar, eden prvih in največjih mojstrov BBQ pri nas, razkriva, kako se zaljubiti v ta način priprave hrane.
Preberi večHuda sarma – dobra karma
Brez nekaterih stvari si težko predstavljamo začetek novega leta.
Preberi večŠtefka – lažna praznična zajklja
Pečenka iz sesekljanega mesa, ki jo poznamo pod različnimi imeni, je klasika dunajske kuhinje in silvestrsko obložene mize.
Preberi večTatarski biftek – večna silvestrska klasika
Za silvestrovo, marsikje pa tudi za božič in druge praznike, se na mizi pogosto pojavi posebno čislana delikatesa.
Preberi večLežerno, počasi in pri nizki temperaturi
Med prazniki čas teče počasi. Na ta način se lotimo tudi pripravljanja dobrot.
Preberi večNa dva načina do najboljšega testa za pico
Izkušeni mojster Jan Butolen vam svetuje, kako doma pripraviti odlično testo za pico.
Preberi večKoktajli: 10 receptov
Zabave imamo radi tudi zaradi koktajlov. Med našimi recepti za koktajle boste našli veliko zamisli za odrasle, nekaj pa je tudi brezalkoholnih, ki ...
Preberi večPica, pripravljena z ljubeznijo, je hrana za dušo
Primorka, ki svoje mojstrstvo priprave pice deli s številnimi sledilci, se odpravlja na svojo pot.
Preberi večOcvrta pica, ki je med zvezde izstrelila Sophio Loren
Poznamo ogromno vrst pice, med njimi je zelo priljubljena pizza fritta, ki je pravzaprav v olju ocvrt calzone.
Preberi večKlub Špizza – Naj picerija Slovenije se širi
Špizza - Naj picerija Slovenije se z Dober tekom podaja v četrto sezono.
Preberi več