Nabodalca s češnjevim paradižnikom, mini mocarelo in baziliko
Nabodalca s češnjevim paradižnikom, mini mocarelo in baziliko
Recept je objavljen v reviji Dober tek, december 2015
ČAS PRIPRAVE: 10 min
KOLIČINA: za 5 nabodalc
ZAHTEVNOST: Preprosto
Sestavine
- 5 češnjevih paradižnikov
- 5 kroglic mocarele
- 5 listkov bazilike
- sol
- oljčno olje
Priprava
Paradižnike prerežemo, jih posolimo in prelijemo z oljem. Na palčko najprej nabodemo polovico paradižnika, nato kroglico mocarele in baziliko ter zaključimo z drugo polovico paradižnika.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.