Kokosov fizz
Kokosov fizz
Recept je objavljen v reviji Dober tek, december 2017
ČAS PRIPRAVE: 5 min
KOLIČINA: za 1 koktajl
ZAHTEVNOST: Preprosto
Sestavine
- 0,25 kokosovega ruma
- 0,5 dl kokosove vode
- sok ½ limete
- 0,5 dl penečega vina
- led
Priprava
V mešalnik za koktajle nalijemo 0,25 kokosovega ruma, 0,5 dl kokosove vode in sok ½ limete, dodamo led in stresamo, dokler zunanjost mešalnika ni ledena na dotik. Precedimo v ohlajeno kupo, prelijemo z 0,5 dl penečega vina in postrežemo.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.