Kulinarična jesen z Okusi Radol’ce
oktober in november
Radovljica
Oktobra in novembra Radovljica z okolico vabi na kulinarične dogodke in doživetja. Podajte se na vznemirljiva vodena kulinarična doživetja, spoznajte dobavitelje naših chefov ali pa izkusite katerega od edinstvenih dogodkov z Okusi Radol’ce.
Kaj prinaša kulinarična jesen v Radol’co:
- Kulinarično obarvane dogodke in vodena doživetja
- Dve vrhunski kulinarični doživetji z Okusi Radol’ce
- Lokalne menije iz sledljivih sestavin v 7 restavracijah in gostilnah po enotni ceni 30 €
- Srečanja z lokalnimi dobavitelji
- Zaključni dogodek z ulično prehrano, koncertom in prižigom prazničnih lučk
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.