BBQ učne urice pri Simonu
V Notranjih Goricah pri Simon's BBQ bo potekala mala šola dimljenja.
Se želite v živo naučiti osnov ognja, oglja in dimljenja?
V torek, 25. februarja, od 16:30 do konca, lahko to storite pri Simonu Ceglarju, vrhunskem mojstru te plamenite obrti.
Pri njem boste pripravljali začimbe in omake, ki jih boste tudi uporabili na jedeh, kot so picanha, goveja rebra, burnt ends, losos z ananasom, jalapeno klobase …
Pripraviti se boste naučili tudi kakšno solato in prilogo.
Pokličite ga in se prijavite, število udeležencev je omejeno!
Naj bo dim z vami!
© Salomon d. o. o., 2025.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.