Tunin namaz s kaprami
Tunin namaz diši po morju. Pričarajte si obučtek ležernega poletnega poznega zajtrka na dopustu v vseh letnih časih.

Tunin namaz s kaprami
Tunin namaz diši po morju. Pričarajte si obučtek ležernega poletnega poznega zajtrka na dopustu v vseh letnih časih.
Recept je objavljen v reviji Dober tek, marec 2021
ČAS PRIPRAVE: 10 min
KOLIČINA: za 2-4 osebe
ZAHTEVNOST: Preprosto
Sestavine
- 1 mala pločevinka tunine
- 2 žlici majoneze
- 3 mlade čebulice
- 2 žlički drobnih kaper
- 2 kisli kumarici
- 1 žlico peteršilja
- sol in poper
Priprava
Zmešamo odcejeno tunino in majonezo. Dodamo drobno nasekljano mlado čebulico, kapre, drobno nasekljani kisli kumarici in peteršilj. Solimo, popramo in zmešamo.
© Salomon d. o. o., 2025.
Vse pravice pridržane.
Dober tek je stičišče preizkušenih receptov, uporabnih kuharskih nasvetov in lepih besed.
Izhaja iz najbolj brane slovenske kulinarične revije Dober tek, ki že 30 let bralce navdušuje s kulinaričnimi zgodbami in recepti, ki vedno uspejo. V uredništvu Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov. Smo izkušena ekipa kulinaričnih novinarjev, ki radi dobro kuhamo in dobro jemo.
Uspešno sodelujemo s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.