Naročnina na kulinarični paket Dober tek
Odlična ideja za darilo, ki razveseljuje vse leto!
V uredništvu revije Dober tek smo pripravili poseben naročniški kulinarični paket, ki bo vašega obdarjenca (in njegove bližnje) s pošiljko razveselil vsak drugi mesec v prihodnjem letu.
Vsem naročnikom novega paketa chef Bine Volčič, dolgoletni prijatelj revije Dober tek, podarja tudi ekskluzivno darilo – 3-mesečni dostop do spletne kuharske šole Bineta Volčiča s poučnimi praktičnimi videi klasičnih kuharskih tehnik in receptov.
Kaj vas čaka v paketu?
- 2 obsežni in poglobljeni sezonski izdaji revije Dober tek – maja z odličnimi recepti za kulinarično pomlad in poletje ter z zanimivimi zgodbami in navdihi za počitniško kuhanje, oktobra z zamislimi za kulinarično obarvano jesen in praznično zimo,
- čudovita knjiga Čokolada s tehnikami za delo s čokolado, podrobnimi nasveti in odličnimi recepti slaščičarja Gorazda Potočnika,
- publikacija Praznične sladice, v kateri so zbrani najboljši recepti za pust, veliko noč in božično-novoletna praznovanja ter osebne praznike,
- publikacija Pristno italijansko z zapisi o italijanski kuhinji in tradicionalnimi recepti iz vsake italijanske dežele
- DARILO BINETA VOLČIČA: 3-mesečni dostop do spletnih kuharskih tečajev z Binetom Volčičem, ki vam v videih predstavi kuharske tehnike in zanimive recepte.
Posebna ponudba
Paket je na voljo za 49,60 € z brezplačno poštnino.
DARILO: Koda za dostop do spletne kuharske šole chefa Bineta Volčiča
Chef Bine Volčič v kratkih videih predstavi klasične kuharske tehnike, nasvete in zanimive recepte.
Med več kot 50 predstavitvami tehnik boste našli vse od priprav znamenitih slaščičarskih krem in omak, čiščenja školjk, filiranja rib, razkosanja piščanca, tehnik rezanja in tehnik karameliziranja do priprave rezalne deske in številne druge koristne informacije.
Med več kot 100 recepti pa so poleg številnih klasik kot so špecli z maslom, segedin, zajčji ragu, postrv, skutni cmoki s slivami ali celo jagenjček izpod peke, tudi taki recepti, ki bodo popestrili vaš železni repertoar jedi – na primer pečena gomoljna zelena z lešniki in rjavim maslom, klasičen francoski blanquette de veau, čokoladna krema iz avokada in celo sladoled iz sena in fig.
Več o vsebini odličnega video portala, ki vsebuje več kot 100 video receptov in več kot 50 video prikazov kuharskih in slaščičarskih tehnik je dostopno na www.binevolcic.si.
Kaj in kdaj boste prejeli
Ob naročilu – knjiga Čokolada (REDNA CENA: 33,80 €).
+ DARILO: Koda za dostop do spletnih kuharskih tečajev z Binetom Volčičem (REDNA CENA: 44,90 €)
20. marec– publikacija Praznične sladice (REDNA CENA: 6,40 €)
20. maj – sezonska številka revije Dober tek Pomlad/Poletje (REDNA CENA: 6,90 €)
20. avgust– Publikacija Pristno italijansko (REDNA CENA: 8,90 €)
20. oktober – Sezonska številka revije Dober tek Jesen/Zima (REDNA CENA: 6,90 €)
Menjava posameznih edicij v paketu ni mogoča. Pri naročilu po 20. 1. vam vse zamujene publikacije pošljemo po plačilu naročnine.
Darilo, ki razveseljuje vse leto! Podarite naročniški paket Dober tek, ki bo vašega obdarjenca razveselil vsak drugi mesec.
Popolno darilo za vse ljubitelje kuhanja!
Naročite ali podarite zdaj
Na kulinarični paket se lahko naročite prek e-naslova narocila@dobertek.com ali po telefonu na 01 588 06 60 ali 080 4321.
Paket je na voljo za 49,60 € z brezplačno poštnino.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.