Naročnina na kulinarični paket Dober tek
Odlična ideja za darilo, ki razveseljuje vse leto!
V uredništvu revije Dober tek smo pripravili poseben naročniški kulinarični paket, ki bo vašega obdarjenca (in njegove bližnje) s pošiljko razveselil vsak drugi mesec v prihodnjem letu.
Revija Dober tek že 30 let v slovenska gospodinjstva prinaša preizkušene recepte, koristne nasvete in zanimive kulinarične vsebine. S prihodnjim letom bomo revijo Dober tek nekoliko predrugačili, saj ne bo več izhajala kot mesečnik, temveč bomo dvakrat na leto pripravili razširjeno in poglobljeno tiskano izdajo revije Dober tek, ki bosta navdušili z bogato vsebino, ekskluzivnimi recepti in navdihujočimi kulinaričnimi zgodbami.
Za vse ljubitelje kuhanja in peke smo pripravili poseben naročniški kulinarični paket, ki poleg dveh sezonskih poglobljenih izdaj zajema tudi čudovito knjigo Čokolada in dve tematski publikaciji, Pristno italijansko in Praznične sladice. Prijazno vas vabimo, da se nam pridružite in uživate v vseh ugodnostih, ki jih ponuja novi naročniški paket.
Kaj vas čaka v paketu?
V posebnem naročniškem paketu, ki bo obdarjenca s pošiljko razveselil vsak drugi mesec, smo zbrali:
- 2 obsežni in poglobljeni sezonski izdaji revije Dober tek (maja in oktobra)
- čudovito knjigo Čokolada, s tehnikami za delo s čokolado, nasvete in odlične recepte slaščičarja Gorazda Poročnika
- Publikacijo Praznične sladice z recepti za pust, veliko noč, božič in osebne praznike
- Publikacijo Pristno italijansko z zapisi o italijanski kuhinji in tradicionalnimi recepti iz vsake italijanske dežele.
- DARILO BINETA VOLČIČA: 3-mesečni dostop do spletnih kuharskih tečajev z Binetom Volčičem, ki vam v videih predstavi kuharske tehnike in zanimive recepte
Posebna ponudba
Paket v vrednosti 107,80 € na voljo za le 49,80 €!
Kaj in kdaj boste prejeli?
20. januar – Knjiga Čokolada + koda za dostop do spletnih kuharskih tečajev z Binetom Volčičem. Idealen čas za priprave na valentinovo!
20. marec – Publikacija Praznične sladice. Navdih za čudovite velikonočne sladice in vse druge slavnostne priložnosti.
20. maj – Sezonska številka revije Dober tek Pomlad/Poletje. Priprave na poletje in sezonske dobrote.
20. avgust – Publikacija Pristno italijansko. Za vse ljubitelje jedi, kot jih kuhajo italijanske none.
20. oktober – Sezonska številka revije Dober tek Jesen/Zima. Tople zamisli za kulinarično obarvano jesen in praznično zimo.
Darilo, ki razveseljuje vse leto! Podarite naročniški paket Dober tek, ki bo vašega obdarjenca razveselil vsak drugi mesec.
Popolno darilo za vse ljubitelje kuhanja!
Bodite del naše zgodbe
Na kulinarični paket se lahko naročite prek e-naslova narocila@dobertek.com ali po telefonu: 01 588 06 60.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.