Sodelovanje je preprosto – posnemite fotografijo svojega okrasja, bodisi novoletne smrečice, ročno izdelanega božičnega obeska, pogrnjene praznične mize ali drugega čarobnega detajla.
Do 30. decembra 2024 izpolnite spodnji obrazec s svojimi podatki in vašo fotografijo okrasja.
Srečni dobitnik/-ca bo v žrebu 7. januarja 2024 prejel/-a simpatičen paketek presenečenja, ki ga podarja Fala Slonček.
Kako ustvariti praznično vzdušje v vašem domu?
Imamo nekaj predlogov:
- Ročno izdelani okraski
Ročno izdelani okraski so odličen način, da v praznično dekoracijo vključite osebno noto. Poskusite izdelati papirnate snežinke, okraske iz slanega testa ali venčke iz naravnih materialov, kot so storži in suho sadje.
- Smrečica, središče prazničnega doma
Okrasite smrečico z mešanico klasičnih in doma narejenih okraskov. Poskusite vključiti svetleče trakove, bunkice v zlatih ali srebrnih odtenkih ter tople lučke, ki oddajajo prijetno svetlobo.
- Hodnik kot praznična dobrodošlica
Praznične venčke in lučke obesite na vhodna vrata ali okoli ogledal. S tem boste že ob vstopu ustvarili praznično razpoloženje. Dodajte še dišeče sveče z vonjem cimeta in vanilje.
- Dnevna soba kot središče prazničnih trenutkov
V dnevni sobi uredite praznični kotiček. Razprostrite mehke odeje, okrasne blazine z božičnimi motivi in na kamin ali polico postavite figure jelenčkov, Božička ali snežakov.
- Praznična kopalnica
Tudi kopalnica si zasluži malce prazničnega pridiha. Dodajte brisače z božičnimi motivi, mini smrečico ali skodelico z dišečimi palčkami za prijeten vonj.
S temi preprostimi idejami bo vaš dom zažarel v praznični čarobnosti.

Ne pozabite posneti fotografij svojih kreacij in sodelovati v natečaju. Ustvarjajte, delite in praznujte z nami!
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.