FIDUCIA – vse za domače mojstre pice in profesionalce
Radi pico pripravljate doma, pa vam za pravo mojstrsko izkušnjo manjka le še profesionalna oprema?
Vse, kar potrebujete, da tudi doma pripravite in postrežete pico kot največji mojstri te obrti, vam je po dobrih cenah na voljo v trgovini Fiducia na Bravničarjevi ulici v Ljubljani!
Na voljo je vse od opreme za pripravo testa do odličnega italijanskega namenskega pribora in krožnikov.
Kasete za testo so na voljo v treh različnih višinah in dveh velikostih, 40 x 60 cm in 40 x 30 cm, kar zlahka postavite v domači hladilnik. Seveda so na voljo še ustrezni pokrovi.
Na zalogi so različne lopatke in strgala za testo ter različni, tudi zložljivi loparji za vstavljanje in obračanje pice v peči.
Če pečete pice v pečeh s šamotno ploščo, potrebujete medeninasto krtačo za čiščenje. Fiducia ponuja številne različice.
Ko spečete svojo popolno pico, jo je treba seveda dati na ustrezen krožnik in razrezati. Mar ne bi bilo škoda s slabim nožem poteptati zavidljivo napihnjenega roba?
Poleg krasnih krožnikov so na voljo so najboljša okrogla rezila za pico, pa tudi vilice in noži iz jedilnega pribora z idealno oblikovanim rezilom, da svojo specialiteto narežete z lahkoto.
Le tako bo doživetje okusne pice popolno.
Vse našteto in še marsikaj za pico ter druge specialitete je na voljo v trgovini Fiducia.
Izkažite se pred družino in prijatelji kot največji mojster – s pravo opremo iz trgovine Fiducia.
Z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja!
Pokličite nas na 041 760 287, pišite na info@fiducia.si ali obiščite našo spletno stran https://fiducia.si/pizza-oprema/.
Še bolje pa bo, če nas na Bravničarjevi ulici 7 v Ljubljanski Šiški obiščete od ponedeljka do petka od 8. do 17. ure.
© Salomon d. o. o., 2025.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.