Drobtine panko
Drobtine panko
Drobtine panko so bele kruhove drobtine, ki izvirajo iz japonske kuhinje. Uporabljajo se predvsem za paniranje perutnine, rib in morskih sadežev. So lažje in bolj rahle od običajnih drobtin, ocvrte pa vpijejo manj olja in so bolj hrustljave. V receptu jih lahko zamenjamo z navadnimi belimi ali svežimi belimi drobtinami.
© Salomon d. o. o., 2025.
Vse pravice pridržane.
Dober tek je stičišče preizkušenih receptov, uporabnih kuharskih nasvetov in lepih besed.
Izhaja iz najbolj brane slovenske kulinarične revije Dober tek, ki že 30 let bralce navdušuje s kulinaričnimi zgodbami in recepti, ki vedno uspejo. V uredništvu Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov. Smo izkušena ekipa kulinaričnih novinarjev, ki radi dobro kuhamo in dobro jemo.
Uspešno sodelujemo s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.