Za domače mojstre (7)
Umetnost BBQ – gotovo je, ko je gotovo!
Low&slow način priprave hrane zahteva svoj čas, ki nas bogato nagradi z okusno pojedino. Bližnjic pa ni.
Preberi večBBQ – kako začeti s počasno peko
V naših krajih je žar priljubljen že od nekdaj, a ga od nekdaj pripravljamo na svoj način. Poskusimo nekaj novega!
Preberi večŠest korakov BBQ – kaj moramo delati prav
Pred več kot 20 leti, ko sem prižgal svoj prvi ogenj za BBQ, sem imel za sabo dve ali tri prebrane knjige in ...
Preberi večPravi BBQ – je res tako preprosto?
Zakaj BBQ, zakaj low&slow – katere so prednosti, kakšen je okus, kakšna je tekstura mesa ...
Preberi večRebrca z brusničnim rubom, jabolčno glazuro in pistacijo
Imeniten recept za slastna rebrca.
Poglej receptRačje prsi na način »reverse sear«
Račje prsi so premalokrat na naših jedilnikih. Svojo pojedino lahko popestrite z odličnim receptom, ki račje prsi popelje na raven dobrega steaka ali ...
Poglej receptBBQ – ga resnično poznamo in razumemo?
Ste se kdaj spraševali, kaj pomeni »low and slow«, kaj je BBQ in kaj to ni, od kod sploh kratica BBQ?
Preberi več