V prazničnem Portorožu se bodo poleg novoletnih lučk iskrili tudi zlati mehurčki.
Festival penin bo zopet privabil vrhunske peničarje in proizvajalce šampanjcev. V razkošni Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož bo 26. decembra mogoče okusiti najboljše penine iz približno 30 kleti.
Utrinek iz Festivala penin 2022, foto: Jaka Ivančič
Obiskovalci bodo lahko izbirali med več kot stotimi vzorci belih, rdečih in rosé penečih vin, pripravljenimi po klasični ali charmat metodi. Za popolno doživetje pa boste na festivalu lahko okusili tudi pravi šampanjec iz francoske pokrajine Šampanje – kot nalašč za glamurozen prednovoletni večer.
Goste bo navdušil italijanski DJ in saksofonist Luca Capizzi.
Začetek predprodaje vstopnic bo v ponedeljek 2. decembra 2024.
Organizator: Turistično združenje Portorož v sodelovanju s Hotelom Kempinski Palace Portorož.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.