Moderne torte in sladice
- Kako izbrati najboljše sestavine?
- Brez katerih pripomočkov ne gre?
- Podrobni opisi postopkov, nasveti, natančne sheme in triki
- Recepti za moderne torte in čudovite mini sladice
Prelistaj knjigo na tej povezavi.
Trda vezava, 144 strani
Redna cena: 34,90 €
Sladice, ki bodo očarale vaše goste
piše: Lea Grom
Dekoracija je moj najljubši del izdelave tort. Tu izražam svojo kreativnost, ustvarjam in pri tem neizmerno uživam. Tehnik sem se naučila sama, zato i nujno, da so opisani načini vsi, ki obstajajo za posamezno tehniko. Če katero izmed tehnik že poznaš in jo delaš na drugačen način, sem zelo vesela, da ti uspeva. Svetujem ti, da za začetek različne tehnike dekoracije poskusiš z navadno masleno kremo ...
Peka tort in sladic je bila že od nekdaj moja največja strast. Ko sem bila majhna, sem svoj prosti čas najraje preživljala v kuhinji, kjer sem pekla piškote in druge sladice za družino in prijatelje. Peke tort in sladic sem se naučila sama. Trudim se, da so moje sladice sestavljene iz okusnih, sočnih biskvitov, puhastih, bogatih krem, osvežujočih sadnih polnil in hrustljavih zanimivih dodatkov.
Lea Grom
Uvod
- Osnovne sestavine
- Osnovni pripomočki
Male sladice
- Čokoladni kornetki
- Poletni kornetki
- Kornetki z veganskim polnilom
- Čokoladni kornetki
- Raffaello kornetki
- Fit krofki
- Veganski krofki
- Božični piškoti
- "Cinnamon Buns"
- Borovničevi "cupcakes" s čokolado
- "Brownie" sendvič piškoti
- Ovseni piškoti z belo čokolado in brusnicami
- Domača granola
- Jabolčna pita s pirinim testom in rjavim sladkorjem
- "Flower Cones" kornetki
Torte
- Osnove
- Jesenska torta
- Kokosova torta z limeto, belo čokolado in malinami
- Bogata torta z viskijem in lešniki
- Čokoladna torta s sadjem
- Sveža malinova torta
- Sveža jabolčna torta s cimetom in belo čokolado
- Poletna torta z ginom in jagodami
- Trojna čokolada s piškotki
- Raffaello torta
- Veganska čokoladna torta z gozdnimi sadeži
Kreme za obmazovanje in dekoracijo
- "Royal icing"
- Čokoladni ganache
- Maslena krema
- Veganska maslena krema
Večnadstropne torte
Dekoracija tort
- Uvod
- Torta brez maslene kreme
- "Semi-naked"
- Marmor
- "Concrete" (betonski) izgled z ravnimi robovi
- Čokoladni "dripping" in uporaba "Candy melts-ov"
- "Stencil" vzorec
- Dekoracija s cvetjem
- "Splatter" dekoracija
- Dekoracija z zlatimi lističi
- Dvignjen rob
- "Wafer paper" krogci