Priprava govejih ličnic
Priprava govejih ličnic
Recept je objavljen v reviji Dober tek, oktober 2012
ČAS PRIPRAVE: 5 min
ZAHTEVNOST: Enostavno
Sestavine
- poljubna količina govejih ličnic
Priprava
Meso položimo na rezalno desko in pod opno vstavimo nož.
S konico noža v trakovih z mesa odrežemo opno.
Odrežemo opno in maščobo, da dobimo lepo blazino iz mesa srčaste oblike.
Prerežemo na pol, da dobimo dva zrezka, velika kot pest.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.