Drobtine panko
Drobtine panko
Drobtine panko so bele kruhove drobtine, ki izvirajo iz japonske kuhinje. Uporabljajo se predvsem za paniranje perutnine, rib in morskih sadežev. So lažje in bolj rahle od običajnih drobtin, ocvrte pa vpijejo manj olja in so bolj hrustljave. V receptu jih lahko zamenjamo z navadnimi belimi ali svežimi belimi drobtinami.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.