Vse zgodbe (264)
Piškoti za čajanko
Ste si zaželeli čaja, pa potrebujete ideje za piškote? Da bo čajanka res popolna, smo pripravili nekaj predlogov izvrstnih domačih piškotov, ki se ...
Preberi večNekaj splošnih nasvetov za barvanje pirhov
Kako doseči najboljše rezultate pri barvanju pirhov?
Preberi večNaravno pobarvani pirhi
Morda vas mika, da bi ob klasičnih rdečih pirhih naredili tudi še kakšne druge – in se ob tem izognili umetnim barvam. Narava ...
Preberi večKlasični zrezki
Najbolj znamenit in priljubljen je dunajski, ki ga Dunajčani jemljejo zelo resno in natančno vedo, kakšen morati biti: telečji, paniran v moki, jajcu ...
Preberi večNasveti za pripravo paniranih zrezkov
Zbrali smo najpomembnejše nasvete za pripravo ocvrtih zrezkov.
Preberi večNasveti za pripravo naravnih zrezkov
Zbrali smo najpomembnejše dejavnike, ki vplivajo na končni rezultat peke naravnih zrezkov.
Preberi večDomen Gregorič
Vodja mladega oblikovalskega studia Aklih, ki je skupaj z gostilno Repovž na Oblikovalski okuševalnici predstavil tridimenzionalno tiskanje hrane, za katero so prejeli nagrado ...
Preberi večVrste testenin
Le kdo ne ljubi testenin! Tako okusne, hranljive in priročne so, pa toliko kulinaričnih možnosti ponujajo – lahko so zelo skromne, recimo samo ...
Preberi večUjemanje testenin in omak
Različne oblike testenin niso nastale kar tako, ampak zato, da bi se ujemale z različnimi vrstami omak.
Preberi večNekaj pravil in nasvetov za kuhanje testenin
Testenine so zares okusne, če jih pravilno skuhamo.
Preberi večSous vide tudi doma
≫Brez zraka≪ se sliši tako vesoljsko in znanstveno, zato nas je v domači kuhariji te modernistične tehnike kar strah. Dejansko pa se je ...
Preberi več5 razlogov, zakaj je zadnji čas, da tudi vi preizkusite tehniko kuhanja sous vide
1. Za sous vide ne potrebujete nobenih posebnih tehničnih pripomočkov! Vsaj ne na začetku. A tudi potem, ko se nad sous vidom navdušite ...
Preberi več