Vse zgodbe (401)
Nasveti za pripravo paniranih zrezkov
Zbrali smo najpomembnejše nasvete za pripravo ocvrtih zrezkov.
Preberi večNasveti za pripravo naravnih zrezkov
Zbrali smo najpomembnejše dejavnike, ki vplivajo na končni rezultat peke naravnih zrezkov.
Preberi večVrste testenin
Le kdo ne ljubi testenin! Tako okusne, hranljive in priročne so, pa toliko kulinaričnih možnosti ponujajo – lahko so zelo skromne, recimo samo ...
Preberi večSous vide tudi doma
≫Brez zraka≪ se sliši tako vesoljsko in znanstveno, zato nas je v domači kuhariji te modernistične tehnike kar strah. Dejansko pa se je ...
Preberi večVelikonočna miza
Velika noč je bolj kot kateri koli praznik zaznamovana s hrano. Že res, da je veliko priložnosti, ko si privoščimo kulinarično obilje, nobena ...
Preberi večAjda Horvat
Pozor, po branju tega intervjuja poslovilne službene zabave ne bodo nikoli več iste!
Preberi večVitalno v pomlad
Nasveti in priporočila glede optimalne prehrane se pogosto razlikujejo in si celo medsebojno nasprotujejo. Velikokrat vključujejo razne zapovedi, prepovedi in ekstreme, zato lahko ...
Preberi večVprašanja in odgovori o Michelinovih zvezdicah
Michelin je svoj prvi kulinarični vodnik izdal že leta 1900, zvezdico mu je dodal leta 1926, sistem treh in rdečo barvo pa leta ...
Preberi večNekaj pravil in nasvetov za kuhanje testenin
Testenine so zares okusne, če jih pravilno skuhamo.
Preberi večKakšni so popolni krofi?
Veselimo se krofov in drugega sladkega cvrtja, ki ga bomo letos pripravili z nasveti in po receptih naših babic, pri tem pa ne ...
Preberi več