Zajtrk po receptu slovenskih študentov v vesolju?

V finale mednarodnega tekmovanja NASA HUNCH Culinary Challenge ameriške vesoljske agencije NASA so se kot edini predstavniki iz Evrope uvrstili mladi kuharji z ...

Preberi več

Pomladne sladkosti s pogledom na Julijce

Pomlad je kot nalašč za izlete v naravo, pot pa nas bo tokrat zanesla v Radovljico in njeno okolico. Dolgčas nam gotovo ne ...

Preberi več

Nova priložnost za mlade na svetovnem kulinaričnem odru

Podjetje S.Pellegrino je pred nekaj dnevi napovedalo novo, že 6. izvedbo tekmovanja S.Pellegrino Young Chef Academy, globalne pobude za odkrivanje in podporo najbolj ...

Preberi več

Sladka velika noč

Med vsemi prazniki je ravno velika noč ohranila največ posebne prepoznavnosti v kulinariki, saj so izbrane jedi in z njimi povezana tradicija prežete ...

Preberi več

Promocijski predpasniki so uporabno poslovno darilo

Ko vstopimo v svet korporativnega trženja, se soočimo z mnogimi možnostmi oglaševanja s poslovnimi darili. Od pisal do lončkov in USB ključkov, izbira ...

Preberi več

Krompirjev pire, ki navduši vse

Težko bi našli jed, ki je preprostejša in bolj vsestranska od krompirjevega pireja. Nadvse prijetna je že osnovna različica, mi pa smo se ...

Preberi več

Humus za vsakogar

Humus je priljubljen bližnjevzhodni čičerkin pire, ki je tako okusen in hranljiv, da je osvojil ves svet, tudi pri nas je vse bolj ...

Preberi več

Adijo, prepolni koši

Posvetimo se košu z embalažo. S spremljanjem njegove vsebine in predvsem količine odpadkov v njem nas bo večina ugotovila, da je prostora za ...

Preberi več

Kaj za pusta jedo drugi?

Prihaja pust, ki bo prinesel pomlad in z njo srečo - če bomo le pojedli obilico sladkih in mastnih dobrot.

Preberi več

A kot ananas

Razsvetlimo in ogrejemo si zimske dneve s sončnimi ter sočnimi tropskimi sadeži.

Preberi več

Jetrca za vsak okus

Kdor jih ima rad, se jim ne more odreči, kdor jih ne mara, jih ne more videti. Včasih so bila pogosto na jedilniku, ...

Preberi več