Revija Dober tek praznuje in nagrajuje
piše: Revija Dober tek
Članek je objavljen na Revija Dober tek

Ne spreglejte posebne ponudbe: 28 % popust pri naročnini ob 28. rojstnem dnevu naše revije!
Vse najboljše za nas!
V teh dneh mineva 28 let od prvega izida revije Dober tek. Težko bi prešteli, koliko receptov smo sodelavci v uredništvu pregledali in preizkusili ter koliko burnih razprav o količini moke, vinorodnih okoliših, oblikah pekačev, vrstah rib in še čem se je zvrstilo med nami, kuharskimi mojstri, našimi mamami in prijatelji. Seveda smo uživali v vsakem trenutku. Ponosni in hvaležni smo, da nam zaupate in kuhate z nami!
Ob tej priložnosti smo pripravili kar 28-odstotni popust za vse nove naročnike.

Ne pozabite, naročnina je tudi lepo darilo.
© Dedal d. o. o., 2023.
Vse pravice pridržane.
Založba Dedal je bila ustanovljena leta 1991 v Ljubljani. Zaradi naše velike ljubezni do živali smo najprej začeli izdajati revijo Moj pes, prvo slovensko revijo o živalih, in knjige s področja kinologije. Leta 1995 smo natisnili prvo številko kulinarične revije Dober tek, ki je danes vodilna na svojem področju in eden najbolj branih kulinaričnih mesečnikov v Sloveniji. V uredništvu revije Dober tek nastajajo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, ki so postale prodajne uspešnice. Da pa ne bi bili »le« založniki in bi kulinariko z bralci delili tudi v praksi, organiziramo tudi kuharske tečaje, vinske delavnice, zanimive degustacije in se z bralci odpravljamo na kulinarične izlete.
Obenem ustvarjamo kulinarične vsebine, publikacije in kulinarične dogodke za podjetja.