Litoželezna posoda velja za nepogrešljivo klasiko, ki se v raznih oblikah za pripravo hrane uporablja že vsaj dva tisoč let. Uporabljamo jo lahko na vseh kuhališčih od plinskih, steklokeramičnih do indukcijskih in pečic, marsikatero (neemajlirano) pa tudi na odprtem ognjišču. O vsestranskosti uporabe litoželezne posode ter njenih drugih prednostih preberite več v temi meseca marčevske številke revije Dober tek.

Ena najbolj znanih in priljubljenih znamk kakovostne litoželezne posode je gotovo Le Creuset, ki bo kmalu praznovala svojo 100. obletnico. Zavezani kakovosti, brezčasnemu dizajnu in neprestanemu tehnološkemu razvoju, ki omogoča izdelovanje trajne in trajnostne posode, je podjetju Le Creuset s svojimi litoželeznimi izdelki uspelo osvojile kuhinje in srca gospodinj po vsem svetu.

Si želite s posodo Le Creuset kuhati tudi vi?

S sodelovanjem v posebni akciji, ki jo revija Dober tek pripravlja v sodelovanju s trgovino 1001 dar, lahko z malo sreče prav vi prejmete litoželezno posodo Le Creuset s premerom 22 cm, ki jo boste lahko vedno znova preizkušali v svoji domači kuhinji. Akcija je namenjena izvedbi preizkusa posode s strani neodvisnega potrošnika, ki bo po dogovoru o svoji izkušnji tudi poročal uredništvu revije Dober tek.

:::

Če želite postati preizkuševalec posode Le Creuset, lahko v akciji sodelujete tako, da nam do vključno 14. marca na e-naslov urednistvo@dobertek.com pošljete povezavo do recepta za jed, ki jo želite sami pripraviti v litoželezni posodi. Upoštevani bodo le recepti, objavljeni na spletni strani revije Dober tek (dobertek.com). Sodelujete lahko tudi tako, da povezavo do omenjenega recepta objavite v komentarju Facebook objave z naslovom Postanite preizkuševalec posode Le Creuset, objavljene na Facebook profilu revije Dober tek z dne 3. marca 2021.

Pravila in pogoji sodelovanja v akciji Postanite preizkuševalec posode Le Creuset

Revija Dober tek – Dedal d. o. o., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje (v nadaljevanju organizator) organizira akcijo z naslovom: »Postanite preizkuševalec posode Le Creuset« (v nadaljevanju akcija), namenjeno vsem, ki bodo do 14. marca na spletni naslov uredništva revije posredovali ustrezno povezavo do recepta, ki ga želijo pripraviti v litoželezni posodi, oz. s povezavo komentirali Facebook objavo z dne 3. marca 2021 in se s tem strinjali, da sodelujejo v akciji.

Akcija bo potekala od 3. marca do vključno 14. marca 2021. Facebook ni na nikakršen način povezan z akcijo in ne prevzema nobene odgovornosti za njeno izvedbo. Organizator bo izžrebanemu preizkuševalcu poslal litoželezno posodo Le Creuset s premerom 22 cm, ki jo bo prejemnik lahko preizkusil v svoji domači kuhinji. Po dogovoru bo preizkuševalec organizatorju sporočil svoje mnenje o prejeti posodi.

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki bodo do 14. marca 2021 do 23:59 sodelovali v akciji, tako da bodo na e-naslov organizatorja poslali ustrezno povezavo oz. komentirali Facebook objavo z dne 3. marca 2021.

Osebe, mlajše od 18 let, v akciji ne morejo sodelovati. Če bo ugotovljeno, da je izžrebanec oseba, mlajša od 18 let, bo izločena iz žreba, organizator pa bo izžrebal drugo osebo. V akciji ne smejo sodelovati zaposleni organizatorja in zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi akcije. Prav tako v akciji ne morejo sodelovati pravne osebe.

Organizator bo najkasneje do 20. marca izvedel elektronsko žrebanje, izžrebal prejemnika posode Le Creuset in ga o tem obvestil prek posebne objave na svoji Facebook strani in prek e-pošte, če bo prejemnik posode sodeloval tako, da bo svoj izbor recepta poslal po e-pošti. Prejemnik posode dovoljuje objavo svojega imena in priimka na Facebook strani organizatorja. Žrebanje ne bo javno. Rezultat žrebanja je dokončen. Pritožba ni mogoča. Izžrebanec mora v roku 8 dni organizatorju prek e-pošte posredovati svoje osebne podatke: ime in priimek, naslov ter telefonsko številko. Organizator se bo z izžrebancem dogovoril o prevzemu posode Le Creuset.

Revija Dober tek se zavezuje spoštovati standarde varstva osebnih podatkov, določene s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679) in vsakokrat veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljalec zbirke osebnih podatkov je podjetje Dedal d. o. o. Kontakt pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov: urska.petelin@dobertek.com.

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih akcije bo organizator udeležence obveščal z objavami na Facebook profilu Revija Dober tek.

Za dodatne informacije v zvezi z akcijo lahko udeleženci pišejo na naslov dedal@siol.net.

OZNAKE