Dober Tek
  • Recepti
  • Priročnik
    • Kuharski nasveti
    • Kuharske tehnike
    • Slovarček
  • Zgodbe
  • Dogodki
  • Revija
  • Vpiši iskalni niz
  • Menu
NAROČI SE NA REVIJO

Naroči se in privarčuj!

NAROČI SEPODARI

Vrsta jedi

Predjedi

Juhe in enolončnice

Solate

Glavne jedi

Poglej več…

Kruh in slano pecivo

Kruh in krušno pecivo

Slane pite, pice in pogače

Slani zavitki

Slano pecivo

Posebne priložnosti

Zabava

Piknik

Žar

Rojstni dan

Sladice

Torte in kolači

Pite

Sladice na žličko

Ledene sladice

Poglej več…

Nacionalne kuhinje

Slovensko

Italijansko

Francosko

Srednjeevropsko

Poglej več…

Letni časi

Pomlad

Poletje

Jesen

Zima

Prazniki

Zahtevnost

Za otroke

Glavna sestavina

Hitro in enostavno

Posebne diete

Osnove

You are here: Dober tek / Recepti / Pomlad

Pomlad (203)

Velikonočni kruh z bučnimi semeni

7

Šunka v testu

20

Potičke s šunko in ajdovo kašo

15

Pehtranova potica s skuto

25

30 min

Kruhki z jajci, majonezo in krešo

1

25 min

Morski list z grahom in školjkami

8

40 min

Piščančja nabodala, krompir z zelišči in jabolčno-zeljna solata

23

50 min

Bob v solati s kumaro in feto

5

1 ura

Zvitki z rabarbaro

11

1 ura 35 min

Rustikalna jagodna pita

20

Češnjeva marmelada s cvetovi bezga

20

Marmelada iz rabarbare in jagod

19
← PREJŠNJA 1 2 3 4 5 … 17 NASLEDNJA →

julij / avgust 2022

  • Morje na žaru
  • Smash burgerji
  • Surova riba
  • Poletne solate
  • Sladice brez peke
  • Poletna vina
Poglej

© Dedal d. o. o., 2021.
Vse pravice pridržane.

  • Kontakt
  • Splošni pogoji

Založba Dedal je bila ustanovljena leta 1991 v Ljubljani. Zaradi naše velike ljubezni do živali smo najprej začeli izdajati revijo Moj pes, prvo slovensko revijo o živalih, in knjige s področja kinologije. Leta 1995 smo natisnili prvo številko kulinarične revije Dober tek, ki je danes vodilna na svojem področju in eden najbolj branih kulinaričnih mesečnikov v Sloveniji. V uredništvu revije Dober tek nastajajo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, ki so postale prodajne uspešnice. Da pa ne bi bili »le« založniki in bi kulinariko z bralci delili tudi v praksi, organiziramo tudi kuharske tečaje, vinske delavnice, zanimive degustacije in se z bralci odpravljamo na kulinarične izlete.

Obenem ustvarjamo kulinarične vsebine, publikacije in kulinarične dogodke za podjetja.

Sledite nam

Prijavite se na novice

Pogoje zasebnosti si lahko preberete tukaj.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to top
Spletni piškotki
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več ...
V redu