
BBQ »low&slow« je tudi pri nas vse bolj priljubljen način priprave različnih jedi višje kakovosti.
Lotite se ga na pravilen način in ob njem uživajte v najboljši družbi.
Pet tisočakov prinesla 301 pica za Matica
Na dobrodelnem dogodku 301 pica za Matica smo z brezplačnimi picami zbrali za pet tisočakov prostovoljnih prispevkov.
Preberi večŽar kruhki
Ob slastnih dobrotah z žara ali iz prekajevalnika se poleg zelenjavnih prilog izjemno prileže dober kruh. Odlično se obnesejo ploščati kruhki po naslednjem ...
Preberi večBBQ učne urice pri Simonu
V Notranjih Goricah pri Simon's BBQ bo 25. februarja potekala mala šola dimljenja.
Preberi večNajvečje BBQ prvenstvo na svetu
American Royal World Series of Barbecue se imenuje največje prvenstvo BBQ na svetu. V Kansas Cityju ga prirejajo že več kot 110 let ...
Preberi večUmetnost BBQ – gotovo je, ko je gotovo!
Low&slow način priprave hrane zahteva svoj čas, ki nas bogato nagradi z okusno pojedino. Bližnjic pa ni.
Preberi večHitri vodnik po svetu »low&slow«
BBQ (barbecue) je več kot le način priprave hrane – je kultura in umetnost okusov.
Preberi večBBQ – kako začeti s počasno peko
V naših krajih je žar priljubljen že od nekdaj, a ga od nekdaj pripravljamo na svoj način. Poskusimo nekaj novega!
Preberi večŠest korakov BBQ – kaj moramo delati prav
Pred več kot 20 leti, ko sem prižgal svoj prvi ogenj za BBQ, sem imel za sabo dve ali tri prebrane knjige in ...
Preberi večZ BBQ je navdušil košarkarsko reprezentanco
Simon Ceglar, eden prvih in največjih mojstrov BBQ pri nas, razkriva, kako se zaljubiti v ta način priprave hrane.
Preberi večGoveja bržola »prime rib«
Specialiteta, ki je lahko glavna zvezda vsake boljše pojedine.
Poglej receptRebrca z brusničnim rubom, jabolčno glazuro in pistacijo
Imeniten recept za slastna rebrca.
Poglej recept