Pet tisočakov prinesla 301 pica za Matica

Na dobrodelnem dogodku 301 pica za Matica smo z brezplačnimi picami zbrali za pet tisočakov prostovoljnih prispevkov.

Preberi več

Žar kruhki

Ob slastnih dobrotah z žara ali iz prekajevalnika se poleg zelenjavnih prilog izjemno prileže dober kruh. Odlično se obnesejo ploščati kruhki po naslednjem ...

Preberi več

BBQ učne urice pri Simonu

V Notranjih Goricah pri Simon's BBQ bo 25. februarja potekala mala šola dimljenja.

Preberi več

Največje BBQ prvenstvo na svetu

American Royal World Series of Barbecue se imenuje največje prvenstvo BBQ na svetu. V Kansas Cityju ga prirejajo že več kot 110 let ...

Preberi več

Umetnost BBQ – gotovo je, ko je gotovo!

Low&slow način priprave hrane zahteva svoj čas, ki nas bogato nagradi z okusno pojedino. Bližnjic pa ni.

Preberi več

Hitri vodnik po svetu »low&slow«

BBQ (barbecue) je več kot le način priprave hrane – je kultura in umetnost okusov.

Preberi več

BBQ – kako začeti s počasno peko

V naših krajih je žar priljubljen že od nekdaj, a ga od nekdaj pripravljamo na svoj način. Poskusimo nekaj novega!

Preberi več

Šest korakov BBQ – kaj moramo delati prav

Pred več kot 20 leti, ko sem prižgal svoj prvi ogenj za BBQ, sem imel za sabo dve ali tri prebrane knjige in ...

Preberi več

Z BBQ je navdušil košarkarsko reprezentanco

Simon Ceglar, eden prvih in največjih mojstrov BBQ pri nas, razkriva, kako se zaljubiti v ta način priprave hrane.

Preberi več

Goveja bržola »prime rib«

Specialiteta, ki je lahko glavna zvezda vsake boljše pojedine.

Poglej recept