Okusi Škofjeloškega
Kulinarični festival
1. do 31. januar
28 € (enotna cena menijev)
Različne lokacije na škofjeloškem
Od srede, 1. januarja 2025 dalje se bo kulinarični festival odvijal v vseh enajstih vključenih gostilnah in na turističnih kmetijah, ki vas bodo razvajale z unikatnimi meniji, ki jih navdihuje lokalna tradicija.
Lokalni meniji
Vabljeni na kulinarično doživetje, ki ga ponuja 11 gostiln in turističnih kmetij. Pripravili so jedi iz najboljših lokalnih sestavin po enotni ceni 28 EUR.
Kaj čaka obiskovalce na letošnjih Okusih Škofjeloškega?
- Vrhunsko pripravljene jedi kuharskih mojstrov iz devetih izbranih gostiln in dveh turističnih kmetij
- Najboljše sestavine lokalnih dobaviteljev
- Enotna cena menijev (28 EUR)
Sodelujoči gostinski ponudniki
- Gostilna Danilo
- Gostilna Inglič
- Gostilna Lipan
- Gostilna Pr’ Pepet
- Gostilna Starman
- Gostišče Tolc
- Penzion in gostišče Lajnar
- Restavracija Na Vasi
- Taverna Petra
- Turistična kmetija Jamnk
- Turistična kmetija Pri Marku
Več informacij, sodelujočih ponudnikih in njihovih menijih na www.ra-sora.si/kulinaricni-festival.
© Salomon d. o. o., 2024.
Vse pravice pridržane.
Revija Dober tek je odlična kulinarična revija s preizkušenimi recepti. Eno najbolj branih kulinaričnih revij v Sloveniji sta leta 1995 ustanovila Darko in Zdenka Petelin, danes pa njuno tradicijo nadaljuje hči Urška Petelin, ki z zavzeto ekipo vsak mesec poskrbi za svežo zbirko receptov in obilico pestrih vsebin za sladokusce. V uredništvu revije Dober tek izdajamo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, kulinariko pa z bralci v praksi delimo tudi z organizacijo kuharskih tečajev, delavnic, degustacij in kulinaričnih izletov.
Uspešno sodelujemo tudi s številnimi podjetji, za katera pripravljamo kulinarične vsebine, kot so promocijska besedila, recepti, fotografije in videorecepti za posebne projekte in tematske publikacije, ter organiziramo dogodke in tiskovne konference.