V Hotelu Triglav na Bledu bo vsako tretjo nedeljo v mesecu med 9. in 13. uro potekala gastronomska tržnica, na kateri se bodo predstavili ponudniki in ponudnice izdelkov, certificiranih pod znamko Bled Local Selection, kuharski mojstri Restavracije 1906 pa bodo med 12. in 15. uro pripravili jedilnik z vključenimi 3-hodi, ki bo sestavljen iz sestavin lokalnih ponudnikov, udeleženih na nedeljski tržnici.
Cena jedilnika je 25 €, zaradi omejenega prostora v restavraciji so zaželene predhodne rezervacije na info@hoteltriglavbled.si ali 04 575 26 10.
© Dedal d. o. o., 2023.
Vse pravice pridržane.
Založba Dedal je bila ustanovljena leta 1991 v Ljubljani. Zaradi naše velike ljubezni do živali smo najprej začeli izdajati revijo Moj pes, prvo slovensko revijo o živalih, in knjige s področja kinologije. Leta 1995 smo natisnili prvo številko kulinarične revije Dober tek, ki je danes vodilna na svojem področju in eden najbolj branih kulinaričnih mesečnikov v Sloveniji. V uredništvu revije Dober tek nastajajo tudi kuharske knjige in posebne tematske izdaje, ki so postale prodajne uspešnice. Da pa ne bi bili »le« založniki in bi kulinariko z bralci delili tudi v praksi, organiziramo tudi kuharske tečaje, vinske delavnice, zanimive degustacije in se z bralci odpravljamo na kulinarične izlete.
Obenem ustvarjamo kulinarične vsebine, publikacije in kulinarične dogodke za podjetja.